Бизнес
Бизнес форум през април събира хотелиерите в Слънчев бряг
TразмерT

Срещата преди сезона ще се пренесе за два дни и в Созопол

 Тази година традиционното вече изложение-договаряне „За туризма от А до Я“ събира отново бизнесмени от цялата страна в хотел Котва. Очаква се да присъстват още повече фирми от цялата страна. Традицията продължава и през април за пореден път изложители ще обменят опит и съвети в предстоящото изложение „За туризма от А до Я“ 2018. Тази година събитието ще продължи цели четири дни. Домакин на 20 и 21 март ще е хотел „Котва“, чийто собственик Венелин Ташев пръв зададе тон за необходимостта от такъв форум преди сезона. На 23 и 24 април кметът на Созопол Панайот Рейзи приема на свой терен за първи път изложение с такъв формат. В града се очаква да присъства целият бизнес от Южното Черноморие.

 Сериозна заявка за участие тази година дават много фирми от различни браншове. Ще присъстват най-големите дистрибутори на храни и напитки, родни производители на месни и млечни продукти, строителни фирми, фирми за обзавеждане, дизайн, архитектура и недвижими имоти. Очаква се голям брой фирми от цялата страна да покажат най-новите си продукти, които да предложат на хотелиерите по морето.

 Организатор на изложението е „Нанивантрейдинг“ ЕООД. Фирмата от години прави различни изложения и конкурси. След огромния успех на изложението през миналата година сега Стоян Георгиев, организатор на събитието очаква още по-голям интерес от страна на бизнеса. „През изминалата година над 60 фирми в различни браншови отрасли участваха на изложението. Получихме подкрепата на Община Бургас в лицето на кмета Димитър Николов, както и на общините Айтос, Хасково и Созопол, които представиха свои туристически обекти на присъстващите. Световни брандове като МЕТРО Кеш Енд Кери ЕООД, ГУГЪЛ, TOYOTA и други, които участваха, очакваме да потвърдят до дни присъствие и на изложението през тази година.” – сподели Георгиев пред „Фактор”.

 На изложение „За туризма от А до Я”, което ще се проведе в Слънчев бряг и Созопол ще вземат производители, вносители и дистрибутори от различни  браншове. Очаквайте фирми за мебели, оборудване  и обзавеждане, интериорен и екстериорен дизайн, вертикална планировка, градинско обзавеждане, плувни басейни, строителни материали, подови настилки, мокети, тапети, бои, дограми и др. Като част от изложителите ще бъдат фирми специализирани в обзавеждане на бани, кухненско и ресторантско обзавеждане и оборудване, консумативи за хотели, ресторанти, барове и други. Всички присъстващи могат да разгледат щандове с храни и напитки, включително демонстрации на новости в кулинарното изкуство, гурме кухнята, приготвянето на коктейли и напитки, последни тенденции във винопроизводството и консумацията на напитки.

Ако желаете да заявите участие или да получите по-подробна информация, можете да се свържете с организаторите на посоченият по-долу телефон.

Лица за контакти: Стоян Георгиев – 0899 901 968

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
„Коректна фирма“ аут от страната
Цената на меда скача
Над 1000 земеделци от областта декларираха доходите си, след напомняне от НАП
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.