Бизнес
Бизнес форум през април събира хотелиерите в Слънчев бряг
TразмерT

Срещата преди сезона ще се пренесе за два дни и в Созопол

 Тази година традиционното вече изложение-договаряне „За туризма от А до Я“ събира отново бизнесмени от цялата страна в хотел Котва. Очаква се да присъстват още повече фирми от цялата страна. Традицията продължава и през април за пореден път изложители ще обменят опит и съвети в предстоящото изложение „За туризма от А до Я“ 2018. Тази година събитието ще продължи цели четири дни. Домакин на 20 и 21 март ще е хотел „Котва“, чийто собственик Венелин Ташев пръв зададе тон за необходимостта от такъв форум преди сезона. На 23 и 24 април кметът на Созопол Панайот Рейзи приема на свой терен за първи път изложение с такъв формат. В града се очаква да присъства целият бизнес от Южното Черноморие.

 Сериозна заявка за участие тази година дават много фирми от различни браншове. Ще присъстват най-големите дистрибутори на храни и напитки, родни производители на месни и млечни продукти, строителни фирми, фирми за обзавеждане, дизайн, архитектура и недвижими имоти. Очаква се голям брой фирми от цялата страна да покажат най-новите си продукти, които да предложат на хотелиерите по морето.

 Организатор на изложението е „Нанивантрейдинг“ ЕООД. Фирмата от години прави различни изложения и конкурси. След огромния успех на изложението през миналата година сега Стоян Георгиев, организатор на събитието очаква още по-голям интерес от страна на бизнеса. „През изминалата година над 60 фирми в различни браншови отрасли участваха на изложението. Получихме подкрепата на Община Бургас в лицето на кмета Димитър Николов, както и на общините Айтос, Хасково и Созопол, които представиха свои туристически обекти на присъстващите. Световни брандове като МЕТРО Кеш Енд Кери ЕООД, ГУГЪЛ, TOYOTA и други, които участваха, очакваме да потвърдят до дни присъствие и на изложението през тази година.” – сподели Георгиев пред „Фактор”.

 На изложение „За туризма от А до Я”, което ще се проведе в Слънчев бряг и Созопол ще вземат производители, вносители и дистрибутори от различни  браншове. Очаквайте фирми за мебели, оборудване  и обзавеждане, интериорен и екстериорен дизайн, вертикална планировка, градинско обзавеждане, плувни басейни, строителни материали, подови настилки, мокети, тапети, бои, дограми и др. Като част от изложителите ще бъдат фирми специализирани в обзавеждане на бани, кухненско и ресторантско обзавеждане и оборудване, консумативи за хотели, ресторанти, барове и други. Всички присъстващи могат да разгледат щандове с храни и напитки, включително демонстрации на новости в кулинарното изкуство, гурме кухнята, приготвянето на коктейли и напитки, последни тенденции във винопроизводството и консумацията на напитки.

Ако желаете да заявите участие или да получите по-подробна информация, можете да се свържете с организаторите на посоченият по-долу телефон.

Лица за контакти: Стоян Георгиев – 0899 901 968

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
ИАРА се сдоби с 35 нови автомобила
С видео жестов превод за хора с увреден слух в салона на НАП
Декларирането с ПИК става най-лесно и бързо
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.