Любопитно
Бирария „ДНА“ грабна приза за „Най-добра рибена чорба“ на Феста на рибата и виното
TразмерT

Георги РУСИНОВ

 

Бирария „ДНА“ грабна приза за „Най-добра рибена чорба“ в третото издание на Фестивала на рибата и виното в Бургас. Конкурсът се провежда за първа година. Организаторът на събитието Николай Тодоров обясни, че разликата е била много малка между първия и втория – една точка.

„Втори бяха ресторант „Островът“ от Света Анастасия. Трети останаха бистро „Музея“. Участниците бяха общо шест като се бориха за вота на журито в лицето на победителя от „Мастършеф“ Станислав Райчев, актьорът Юри Ангелов и кулинарният влогър Станка Стоянова. Техният вот и този на публиката даде този резултат“, обясни Тодоров.

Десет мъже и десет жени от публиката влязоха в ролята на гласа на народа, като оценяха по достойнство деликатесите на ресторантите.

Бирария „ДНА“ е едно от известните заведения в града. Привлича клиенти, тъй като е тясно специализирано в приготвянето на рибни деликатеси. Познато е сред бургазлии още и като „Рибката“. Известен процент от посетителите му са полицаи и прокурори.

Победителят получава специален приз „Най-добра рибена чорба в Бургас“, който е във формата на табела. Тя ще може да бъде окачена на видно място в заведението, за да се знае, че поне за една година там се предлага най-вкусната чорба.

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Бургаска баба заведе внучката си в Лапландия
Комик с гръцки корени сменя Слави Трифонов по bTV
Отбелязваме Бабинден по стар стил
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.