Айтос
Айтозлии избират спортист, треньор и отбор на годината
TразмерT

Наближава краят на 2017 г. - време е за номинациите „Спортист, Треньор и Отбор на 2017 година". Община Айтос традиционно организира надпреварата на най-добрите в спорта - Вие определяте кои да са спортистът, треньорът и отборът, които заслужават да бъдат №1 на 2017 г.

И тази година номинациите са на спортните клубове. До 2015 г. най-добрите се определяха с анкетни карти - по точкова система и със сравнително малкия брой гласове на спортни деятели и треньори. За първи път през месец ноември 2016 г. Община Айтос взе решение, най-добрите в спорта да бъдат определени от гражданите с гласуване на онлайн платформата на официалния сайт aytos.bg.

Допитването се провежда за втора поредна година. Няма възрастови ограничения, всеки гражданин на община Айтос може да посочи своя фаворит за Спортист, Треньор и Отбор на 2017 година.

Гласуването стартира от 15 ноември и ще продължи до 15 декември 2017 г. в сайта на Община Айтос. Резултатите ще бъдат официално огласени на Тържествена церемония за награждаването на избраните спортист, треньор и отбор на 2017 г. през месец декември т.г.

НП

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Реквием за две изключителни айтозлийки
Айтоските учители-ветерани:Да си буден за новото и доброто
Айтоската школа по борба отново доказа високата си класа
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.