Айтос
Айтос отделя 115 хиляди лева за почистване на локални сметища
TразмерT

Община Айтос обяви обществена поръчка с предмет „Почистване на локални замърсявания на територията на общината през 2018 г.“ Целта е почистването на локални замърсявания на територията на общината, като количествата и видовете дейности ще се определят според необходимостта.

Прогнозната стойност на поръчката е 114 954 лева, без ДДС, като Общината си запазва правото да увеличава или намалява обема на възложените дейности или да възлага допълнителни дейности до 10% от първоначалната стойност.

Кандидатите трябва да имат опит в изпълнението на сходни договори през последните три години, да разполагат необходимия персонал и ясно определено количество собствена или наета техника.

Срокът за получаване на оферти е 24.07.2018 година. Отварят офертите на 25 юли, в 11.00 часа. Действията на Комисията по отваряне на постъпилите оферти са публични и

по време на заседанията имат право да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване.

НП

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
200 айтоски бебета са родени в чужбина през 2018 година
Община Айтос реновира и разширява спортна зала "Аетос" през 2019 година
СУ „Христо Ботев" в Айтос с автоматична метеорологична станция
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.