Бизнес
Ателиета и тавани вървят от 5 до 67 хиляди
TразмерT

Дона МИТЕВА

Частните съдебни изпълнители продават в момента няколко ателиета и тавани, чиято цена варира от пет до 67 хиляди лева. Определящо за цената от една страна е местоположението, а от друга квадратурата.

В Бургас се подава ателие, чийто размери са девет квадратни метра и се намира на ул. „Петко Каравелов“ 25. Неговата цена е от скромните 5 240.00 лева. На по-ниска цена – за по-голяма квадратура се предлага ателие в Лозенец. Парите, които иска частният съдебен изпълнител са 4837.50 , а квадратурата е 27 кв.м. То се намира на ул. „Младост“ в тузарското населено място.

Същевременно в приморско за 38 кв. м. на улица „Зора“ се иска цена от 36936.00 лева. Най-голямото ателие се предлага в Поморие – то е 69 квадратни метра и се намира на улица „Александър Батенберг“2. Цената му е 76010.40.

Преди време много граждани се полъгваха да си купят вместо апартамент ателие или таван, разчитайки на по-ниска цена. Неблагополучията им идваха сред време, когато се оказваше, че трябва например да плащат промишлен ток.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
На аграрния пазар: Истински суджуци, греяно вино и чай от цветчета на алое
Салмонела в пилешкото у нас: Каква е причината, кой е виновен
Ася Пеева: Бюджет 2020 надгражда политиките на правителството в сферата на образованието
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.