Крими
Арест за Божидар опитал да изнасили момиче в Слънчев бряг
TразмерT

Божидар Иванов от Ямбол, който в събота сутринта опита да изнасили 24-годишно момиче в Слънчев бряг, отива зад решетките. Това реши Районен съд – Несебър. По искане на защитата на насилника, заседанието се гледа при закрити врата.

Ямболията е обвинен за това, че на 1 юни в Слънчев бряг, в хотел, направил опит да се съвкупи с лице от женски пол, като я принудил към това със сила – бутал я към стаята и я удрял с юмруци в областта на главата, гърдите, корема, областта на бъбреците, удрял я с коляно в дясната част на ханша, огъвал ухото й, като деянието е останало недовършено поради независещи от дееца причини (пострадалата е успяла да избяга), уточняват от прокуратурата в Несебър. 

Според прокурора, налице е обосновано предположение за това, че Божидар е извършил престъплението, в което е обвинен. Представителят на държавното обвинение бе категоричен, че обвиняемият може да се укрие, или да извърши ново престъпление.

Съдът прие мотивите на прокурора и задържа под стража обвиняемия. Определението на Районен съд – Несебър подлежи на обжалване пред Окръжен съд – Бургас.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Предадоха на съд Антоан Подмола, заради притежание на боеприпаси и наркотици
Спипаха крадец, тършувал из „Победа“
Рекордно ниско ниво на кражби в Слънчев бряг
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.