Крими
Агресия на пътя: Шофьор псува и блъска инвалид в Айтос
TразмерT

Георги РУСИНОВ

 

Айтозлийка в инвалидна количка е станала жертва на агресия в града. Дъщерята на Милка Денева – Денка Божкова разказа за отвратителното държание на мъж с бяла риза, шофиращ бял джип. Майка й отивала до кварталния магазин, от който редовно пазари, за да си купи хляб, когато точно пред магазина въпросният мъж спрял с джипа си зад нея, която в този момент била на пътя с инвалидната количка и започнал да я блъска в гърба и да я псува.

„Майка ми се придвижва с инвалидна количка, което е изключително трудно, имайки предвид състоянието на улиците. Изчакала е колите да минат, за да се опита да заобиколи дупка, когато е нападната в гръб от мъж на средна възраст, който е блъскал и дърпал количката с викове и псувни. Шофирал е бял джип, но от шока не е успяла да запомни регистрационния номер. Моля, ако някой е станал свидетел на това зверство, да каже“, пише дъщерята на омерзената жена.

Голяма част от коментиращите естествено се възмущават от действията на все още неизвестния бабаит, а Денка е категорична, че ще подаде сигнал, както вече е и сторила. Има и такива, които изразяват недоверието си към органите на реда и законите в държавата.

Голяма е вероятността извършителят да не е местен, тъй като инцидента се случва в сряда, който е пазарен ден за Айтос и хиляди посетители от съседните общини идват в града.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Акция: Разбиха група за трафик на работници
17 години затвор за Атанас, прегазил до смърт братовчедка си в Карнобат
Пребилият до смърт сестра си Борислав се размина с условна
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.