Бургас
АБВ вади адвокат за кандидат-кмет на Бургас,Коджабашев води листата за съветници
TразмерT

Кандитатът за кмет на АБВ за Бургас е Георги Сталев, той е адвокат и е общински лидер на партията.

Водач на листата ще е областният лидер и досегашен съветник Антон Коджабашев, партията ще има пълна листа за кандидат-съветници. Втори след Коджабашев ще е Георги Сталев.

Партията обяви, че ще има чисто партийни листи за съветници във почти всички бургаски общини без Сунгурларе.

В Айтос листата ще е водена от атрактивна дама, все още там не е ясно кого ще подкрепят от АБВ за кандидат кмет или ще издигнат свой човек.

В Созопол ще имат своя листа и подкрепят кандидата на БСП за кмет. В Карнобат ще подкрепят досегашния кмет Георги Димитров, който бе техен кандидат на предишните избори . Свой кандидат ще имат и в Средец. В момента продължават разговори с евентуални кандидати в Приморско. В Царево и Камено АБВ ще изкара листа за съветници, в Несебър също.

Кандидатът за кмет в Бургас Георги Сталев заяви, че основните му мотиви да влезе в битката са, че бургазлии са умни хора и заслужават по -добра околна среда, а зад лъскавата обвивка на града има фактори, които влияят върху качеството на живот, туризмът е набутан в ъгъла.Ще работя за по-добра връзка между бизнес и образование“, заяви още Сталев.  Сред останалите му приорите е и понижаване на местните данъции такси.

Според Румен Петков Георги Сталев е искрен, човечен и справедлив човек, а  на Бургас му е нужна енергия, която той притежава.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Учители от СУ„ Йордан Йовков“ в Полша по програма “Еразъм +”
Работодатели и директори на професионални гимназии дискутират как да привлекат ученици
Толерантност в действие демонстрираха в ОУ„Александър Георгиев - Коджакафалията“
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.