Спорт
800 футболни звезди на България ще играят в Бургас
TразмерT

Близо 800 деца от 5 възрастови групи ще вземат участие в Бургас на националния турнир "Футболни звезди на България" сезон Зима 2018. Мащабното футболно събитие ще се проведе от днес до неделя.

Двубоите ще се играят на 5 различни места в града:

- Мачовете за децата родени през 2011 година ще се играят в четвъртък на ВХТИ "Арена Театър на Мечтите" в двора на Университет "Проф.Д-р. Асен Златаров", а в останалите дни от турнира в Спортна зала "Електра" в комплекс "Славейков" улица, "Янко Комитов" 16 А.

- Мачовете за децата родени през 2010 година ще се играят на ВХТИ "Арена Театър на Мечтите" в двора на Университет "Проф. Д-р.Асен Златаров".

- Мачовете за децата родени през 2009 година ще се играят на „Звездичка Арена“ в комплекс "Славейков" до блок 165.

- Мачовете за децата родени през 2008 година ще се играят на "Каменица Арена" в комплекс Зорница (зад Окръжна болница). Любезни домакини са "Бургас спорт".

- Мачовете за децата родени през 2007 година ще се играят на Спортния Комплекс "Изгрев". Любезни домакини са "Нефтохимик 1962".

"Това издание е едно от най-елитните, които сме организирали досега, имайки предвид нивото на отборите участници в турнира", коментира Петър Алексиев, председател на ДФК "Звездичка".

Церемонията по награждаването на всички отбори ще се проведе на "Звездичка АРЕНА" в неделя в 13:00 часа.

В турнира ще се включат отборите на "Левски" (София), "Ботев" (Пловдив), "Черно Море" (Варна), "Берое" (Стара Загора), "Добруджа" (Добрич), "Арда" (Кърджали), „Хасково", "Димитровград", "Етър" (Велико Търново), "Делфините" (Варна), "Арес" (София), "Тича" (Варна), "Пловдив сити", "Суперстарс" (Пловдив), "Кронос" (Пловдив), "Шампионите" (Варна), "Сините Камъни" (Сливен). Отборите от област Бургас са: "Карнобат", "Айтос" и "Атлетик" (Несебър), а бургаските представители в турнира са домакините от ДФК "Звездичка" и ФК "Звезденбург", както и "Нефтохимик 1962" и "Бургас спорт".

По традиция националните турнири " Футболни Звезди на България" са под Патронажа на кмета на Бургас Димитър Николов.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Охранителна фирма спечели благотворителния полицейски турнир в Бургас
Рекорден брой участници на полумаратона „Атанасовско езеро“ тази година
Румен Димов - изпълнителен директор на ФК „Созопол“: Не гоним на всяка цена класиране във Втора лига
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.