Местни избори - 2019
8 партии в битката за община Приморско
TразмерT

3 коалиции, от които една местна и един инициативен комитет се регистрираха

 

Георги РУСИНОВ

 

8 партии влизат в битката за Община Приморско. ГЕРБ, НФСБ, ДПС, ВМРО, „Възраждане“, „Атака“, СДС и „Свобода“ са се регистрирали за местния вот на 27 октомври, показва справка на „Черноморски фар“ в Общинската избирателна комисия на Община Приморско.

ГЕРБ, ДПС, ВМРО, „Възраждане“, „Атака“ и СДС ще участват в трите възможни избора – за кмет на общината, кметове на кметства и общински съветници. НФСБ ще се борят само с листа за общински съветници, а „Свобода“  - за кмет и общински съветници.

Три са коалициите, които са регистрирани за местните избори в морската община – „БСП за България“, Движение „Заедно за промяна“ и Коалиция „Ние, гражданите“. И трите ще участват в изборите за кмет, кметове на кметства и общински съветници.

Една местна коалиция също влиза в битката  - тази между партиите „МИР“ , „ВОЛЯ“ и БЗНС. Тя също е регистрирана за трите възможни избора.

В Община Приморско има и един-единствен Инициативен комитет. Георги Апостолов е издигнат като независим кандидат за общински съветник.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Лефтеров: „Нагласена атака, за да ни изкара от изборите в Несебър“
БСП: Действията в Несебър са безпрецедентни в новата история на България
Димитър Николов: Стартирам нова програма за кварталите със засилен контрол по поддръжката им
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.