Айтос
Пламен Чолаков е новият президент на „Ротари клуб“ - Айтос
TразмерT

Иван ИВАНОВ

 

През ротарианската 2019/2020 година под мотото ”Ротари свързва света”, айтоските ротарианци ще бъдат водени от новия президент на «Ротари клуб» - Айтос - Пламен Чолаков. Това стана ясно на традиционното тържество по повод посрещане на новата ротарианска година и предаване на президентските символи, което се състоя на 05.07.2019 г. в ресторант „Шатра-Колизеум“.

На събитието присъстваха Красимир Ганчев - паст дистрикт гуверньор на „Ротари България“, Дистрикт 2482, Иван Иванов - асистент дистрикт гуверьор, Тодор Демирков - чартър президент на „Ротари клуб“ - Айтос, ротарианци заедно със своите семейства и приятели.

Действащият президент Евгени Петров откри срещата, изказвайки благодарност към екипа си и специално към секретаря на клуба - Иван Драганов. В знак на благодарност, той подари персонализирани значки на всеки член на клуба. За последно като президент, той представи нашия приятел, роден в град Айтос - Красимир Ганчев, като почетен член на клуба. По тържествен начин беше предадена огърлицата на новия президент. Той от своя страна обеща да води клуба, спазвайки Конституцията и правилата на „Ротари“. Вечерта премина в песни, танци и забавления. Честито на новото ръководство! И нека „Ротари свързва света”!

 

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
Фотоспомен подари на акушерки и гинеколози кметът Едрев
Вдигнаха новата църква в Дрянковец
Веселин Казаков:На подводница "Надежда" се роди идеята за „Desant KzK"
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.