Бизнес
Министър Ангелкова ще съди Бранимир Ботев
TразмерT

Министърът на туризма Николина Ангелкова заяви, че още днес ще заведе дело за клевета заради опитите за намеса на името й и името на институцията във връзка с евентуални криминални деяния. Поводът бе опит за нахлуване в къщата на бившия зам.-министър на туризма Бранимир Ботев. Той го окачестви като  опит за сплашване заради негови публични изяви за злоупотреби в туризма и начини на даване на концесиите на плажовете. 

 „Дадох интервю преди 3 дни, говорих за разминавания. И бях предупреден да не съм толкова рязък”, заяви Бранимир Ботев. „Всяка година от бюджета само от туризма се източва половина милиард. Многократно цитирам Ангелкова и критиките ми са към нея”, заяви Ботев.

Изключително нелепо е да се правят такива абсурдни твърдения, които граничат със здравия разум, категорична бе министър Ангелкова.  И допълни, че е абсолютно недопустимо да се уронва по този начин престижът на институциите и да се създават внушения.  Това много вреди на имиджа на туризма, заяви още тя. Не смятам, че човек, който е работил за българския туризъм, може да се отнася така към постиженията му, за да привлече медийно внимание, каза министърът по повод на бившия заместник–министър на туризма.

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
ИАРА се сдоби с 35 нови автомобила
С видео жестов превод за хора с увреден слух в салона на НАП
Декларирането с ПИК става най-лесно и бързо
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.