Айтос
3363-ма избраха Спортист, Треньор и Отбор на Община Айтос за 2017-а
TразмерT

Кои са победителите ще научите на 21 декември

 

 

В 17.00 часа, на 15 декември т.г., приключи гласуването за номинираните за „Спортист, Треньор и Отбор на Община Айтос за 2017 година". Резултатите са вече известни, но ги знаят само неколцината членове на организационния екип от Община Айтос, който подготвя тържествената церемония по обявяване на победителите в надпреварата за най-добрите в спорта. Айтозлии ще научат кой спечели доверието на гражданите на 21 декември, от 11.00 часа в Заседателната зала на Община Айтос, където ще се проведе церемонията по награждаването.

Както вече НП съобщи, и тази година номинациите са на спортните клубове. До 2015 г., кой да е №1, определяха по точкова система и с анкетни карти, спортните деятели и треньори. За първи път през миналата година Община Айтос взе решение, най-добрите в спорта да бъдат определени от гражданите с гласуване на онлайн-платформата на официалния сайт aytos.bg.

Нямаше възрастови ограничения, всеки гражданин на община Айтос имаше възможността да посочи своя фаворит в трите раздела. Гласуването продължи месец - от 15 ноември, до 15 декември т.г.  Без да издаваме имената на победителите, ще кажем, че тази година айтозлии са гласували най-активно за Спортист №1. Доста по-малко гласове събра допитването за Отбор №1, най-малко гласове са получени в надпреварата за Треньор на годината. Общо 3363-ма са се възползвали от правото си да определят най-заслужилите, 2266 от тях са гласували за спортист, 242 - за треньор и 855 - за отбор на годината.

На всички номинирани спортисти, треньори и отбори ще бъдат връчени плакети и награди, а приза за №1 и паричните награди ще имат честта да получат от кмета на Община Айтос Васил Едрев, само спортистът, треньорът и отборът, които през 2017 г. са спечелили най-голямо уважение и доверие на гражданите.

НП

Сподели


Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.

Коментари(0)
Вход с регистриран акаунт:
Още нямате акаунт? Регистрирайте се
Забравена Парола
СУ „Христо Ботев" в Айтос с автоматична метеорологична станция
Фотоизложба „По стъпките на Христа" откриха в Айтос
42-годишният Веселин Казаков спаси кръста на Йордановден в Айтос
виж още

ЧЕРНОМОРСКИ ФАР. Новините в развитие.